Kautta rantain - laatulaiturit edullisesti!

Toimitus

Laiturimyynti – meiltä helposti mökkirantaan tai noudettuna!

Juppi-laituri Oy palvelee niin myynti, toimitus kuin asennusvaiheessakin. Kerromme mielellämme miten laiturihankintasi etenee kätevän sujuvasti asioidessasi kanssamme. Toimitamme rantaasi korkealaatuisen, mutta kohtuuhintaisen laiturin josta on iloa ja hyötyä pitkään.

Miten noudat halutessasi itse?

Voit noutaa Juppi-laiturin suoraan tehtaalta tai jälleenmyyjiltämme – saat sen mukaasi yleensä heti ja näin jo samana päivänä voit nauttia kesästä uudella laiturillasi. Laiturin kuljetus onnistuu helposti peräkärryllä, yhden elementin paino on noin 200 - 300 kg.

Tutustu kelluvaan laiturinäyttelymme! Ajo-ohjeet ja kartta tehtaallemme »

Tai toimitus suoraan rantaan

Toimitus mökkirantaasi onnistuu yleensä muutaman päivän sisällä tilauksesta. Laiturin oston yhteydessä tarjoamme kuljetuksen edullisella hinnalla. Lisäksi meillä on kuljetussopimus Kaukokiito Oy:n kanssa. Kuljetus kauemmaksi onnistuu sujuvasti Kaukokiidolla ja purku järjestyy kätevästi Hiab-nosturiautolla. 

Kuka asentaa laiturin?

Juppi-laituri on helppo asentaa itse. Halutessasi voit pyytää avaimet käteen -toteutuksen, jolloin huolehdimme myös asennuksesta. Tutustu asennuspalveluumme Laiturin asennus -sivulla.