Laiturihuolto meiltä Liperistä

Laituri kannattaa nostaa talveksi maille jäiltä suojaan. Tilaa laiturihuolto!

Kysy lisää laiturihuollosta

Kestopuu harmaantuu ulkona auringonvalon vaikutuksesta, kuten muutkin puumateriaalit. Pintakäsittely helpottaa sen puhtaanapitoa, mutta puun kestoikään sillä ei ole huomattavaa vaikutusta. Valitessasi Juppi-laiturin saat korkealaatuisesta materiaalista valmistetun ponttonilaiturin, jonka miellyttävä muotokieli solahtaa suomalaiseen suvimaisemaan täydellisesti.

Ennen pintakäsittelyä

Ennen pintakäsittelyä on varmistettava, että puu on riittävän kuivaa, koska kostealle puulle tehty pintakäsittely hilseilee irti puusta. Suosittelemme ensimmäistä käsittelyä vuoden kuluttua laiturin hankinnasta ja siitä eteenpäin 1–2 vuoden välein. Ennen pintakäsittelyä puupinta tulee puhdistaa huolellisesti. Pinttyneen laiturin puhdistukseen voi käyttää mietoa pesuainetta.

Muut tuotteet

Vai harmaata patinaa?

Joskus puupinnan harmaantuminen on toivottava ominaisuus, sillä luonnollisen patinoitunut harmaa puu sopii suomalaiseen rantamaisemaan. Tällöin puupinnan voi ensin antaa harmaantua auringossa 2–4 vuotta. Tämän jälkeen puu voidaan käsitellä värittömällä puuöljyllä.

Puuöljyt ja puunsuojat

Kestopuun pintakäsittelyyn sopivat sävytetyt ja sävyttämättömät puuöljyt sekä kuultavat ja peittävät puunsuojat. Ruskean kestopuun suojaamiseen kannattaa valita ruskeaksi sävytetty tuote.

Ota yhteyttä!

Liperin Juppi-laituri Oy valmistaa, toimittaa ja asentaa laiturit. Säännöllinen laiturihuolto varmistaa, että laiturista on iloa hyvin pitkään koko perheelle. Katso jälleenmyyjämme tai ota suoraan yhteyttä laituritehtaaseemme.