Laituritoimitus Liperistä omaan rantaasi

Toimitamme laiturin kätevästi mökkirantaan, tai voit noutaa sen itse!

Ota yhteyttä ja tee tilaus

Juppi-laituri Oy palvelee niin myynti-, toimitus- kuin asennusvaiheessakin. Kerromme mielellämme tarkemmin laiturihankintasi etenemisestä asioidessasi kanssamme. Toimitamme rantaasi korkealaatuisen ja kohtuuhintaisen laiturin, josta on iloa ja hyötyä pitkään.

Miten noudat laiturin itse?

Voit noutaa Juppi-laiturin suoraan tehtaalta tai jälleenmyyjiltämme. Saat sen mukaasi yleensä heti, joten voit jo samana päivänä nauttia kesästä uudella laiturillasi. Laiturin kuljetus onnistuu helposti peräkärryllä, sillä yhden elementin paino on noin 200 - 300 kg. Tutustu kelluvaan laiturinäyttelymme! Katso ajo-ohjeet ja kartta tehtaallemme »

Laiturin toimitus suoraan rantaan

Toimitus mökkirantaasi onnistuu yleensä muutaman päivän kuluttua tilauksesta. Laiturin oston yhteydessä tarjoamme kuljetuksen edullisella hinnalla. Lisäksi meillä on kuljetussopimus Kaukokiito Oy:n kanssa, jonka avulla kuljetus onnistuu sujuvasti kauemmaksikin. Lastin purku järjestyy kätevästi Hiab-nosturiautolla.

Kuka asentaa laiturin?

Juppi-laituri on helppo asentaa itse. Halutessasi voit pyytää avaimet käteen -toteutuksen, jolloin huolehdimme myös asennuksesta. Tutustu laiturin asennuspalveluun tästä.

Lisätiedot ja kattava palvelu

Me Juppi-laituri Oy:llä palvelemme mielellämme kaikissa laadukkaisiin laitureihimme liittyvissä kysymyksissä. Myös laituriemme jälleenmyyjät ympäri Suomen sekä laiturin valmistajat suoraan tehtaallamme vastaavat kaikkiin laiturikauppaan liittyviin kysymyksiin.